Servicii pentru tratamentul infertilității

Vă doriți un copil?
Cu ajutorul specialiștilor, visul poate deveni realitate.

Fertilizarea in vitro este una dintre cele mai moderne și eficiente terapii!

FIV (fertilizare in vitro)

Află mai multe

A deveni părinte este una dintre cele mai intense și dorite experiențe.

În ziua de astăzi, tot mai multe cupluri se confruntă cu problema aducerii pe lume a unui copil, pe cale naturală. Din fericire, medicina a descoperit și dezvoltat alternativa ideală pentru a ajuta aceste cupluri: fertilizarea in vitro.

Alege să-ți întemeiezi familia sub atenta supraveghere a unui cadru medical profesionist, cu o experiență raportată la cele mai recente și de succes descoperiri științifice!

FIV cu ovocite donate

Află mai multe

Ai încercat procedura de fertilizare in vitro cu ovocite proprii, însă nu a avut succes?

Ai o rezervă ovariană extrem de scazută, încât șansele tale de a obține un copil folosind ovocitele proprii sunt aproape nule?

Ți-au fost îndepărtate ovarele în urma unor intervenții chirurgicale anterioare?

Eu vin în ajutorul tău pentru a putea da naștere unui copil: fertilizarea in vitro cu ovocite donate.

PRIMA CONSULTAȚIE DE INFERTILITATE

• Trebuie să fie prezenți ambii parteneri, pentru că sunt analizate antecedentele medicale ale cuplului, stilul de viață al partenerilor, eventualii factori de risc pentru infertilitate;
• Se efectuează examinarea clinică și ecografică a pacientei;
• Se analizează investigațiile și tratamentele efectuate până în acest punct, pentru că de obicei cuplurile care se prezintă cu infertilitate au în spate un istoric, cu analize și investigații legate de potențialul fertil, eventual cu proceduri FIV efectuate deja;
• Se recomandă analizele/investigațiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic precis și/sau a unui tratament;

URMĂTOAREA CONSULTAȚIE

• Este programată după realizarea tuturor analizelor/investigațiilor, acestea sunt analizate și interpretate în contextul clinic al cuplului respectiv, apoi este pus diagnosticul și se elaborează un plan de tratament.

Inseminare artificială cu sperma soțului

Această procedură presupune o formă de reproducere asistată ce se bazează pe introducerea in mod artificial a spermei în tractul reproducător feminin.

Sunt mai multe tipuri de inseminare, în funcție de zona în care se injectează:
 - inseminare intravaginală;
 - inseminare intracervicală;
 - inseminare intrauterină;
 - inseminare intratubară;
 - inseminare intraperitoneală;

Inducerea ovulației

În cazul femeilor cu cicluri anovulatorii (cicluri în care ovulația nu are loc), se poate începe un tratament de stimulare a ovulației, care va ajuta foliculul și oul să se maturizeze, ca mai apoi să se producă mult dorita ovulație.
Pe parcursul acestei proceduri, veți avea parte de suport și de asemenea de sfaturi utile, toate pentru a reuși să ajungeți la rezultatul dorit.

Investigarea avorturilor recurente

Evaluarea factorilor de risc legați de mediu și stil de viață

Ecografie monitorizare FIV

În timpul ciclului FIV, se verifică răspunsul ovarelor la medicația administrată prin ecografii și dozari hormonale seriate; în urmă ecografiei se stabilește numărul și dimensiunea foliculilor de pe fiecare ovar în parte.

Inseminare cu spermă de la donator

Rata de reușită a inseminării artificiale este de aproximativ 10-12%.
Momentul când se realizează această procedură este esențial. Ea trebuie făcută în ziua ovulației, iar momentul ovulației este estimat pe baza ecografiei transvaginale +/- a dozărilor hormonale.

Această procedură este din ce în ce mai acceptată la nivel social, mai ales pentru cuplurile care se confruntă cu problema infertilității, dar și cu cea a adopției de cele mai dese ori. Donatorul este un bărbat sănătos, care oferă produsul unei ejaculări pentru a ajuta o femeie sau un cuplu să aducă pe lume un copil. Procedura consta în ținerea la congelare a spermei timp de cel puțin 6 luni, iar ulterior injectarea acesteia în cavitatea intrauterină a femeii.

Donatorul trece prin multe teste înainte de a i se acorda permisiunea de a dona spermă și de asemenea identitatea sa este anonimă. Este o procedură din ce în ce mai sigură iar recomandarea este de a apela întotdeauna la un specialist pentru asemenea intervenții.

Sonohisterografie

Sonohisterografia este o tehnică ce constă în vizualizarea ecografică a uterului și a cavității uterine, oferind imagini din interiorul acesteia. Scopul acestei investigații este de a descoperi posibile anomalii ale uterului și cavității uterine.

Microabraziune endometrială

Microabraziunea endometriala sau scratching-ul endometrial este o procedura introdusă în arsenalul terapeutic în anul 2003; ideea procedurii este că lezarea endometrului îmbunătățește rezultatele următorului ciclu FIV; scratching-ul se adresează pacientelor cu mai multe proceduri FIV/ET eșuate în antecedente;

Ecografie monitorizare ovulatie

Ecografia de monitorizare a ovulației se efectuează într-un ciclu natural sau ciclu cu stimulare ovariană, al cărei scop este inducerea ovulației; ecografia apreciază aspectul și grosimea endometrului, ca și numărul și dimensiunile foliculilor ovarieni;