Pierderea virginității: ce trebuie să știe și să facă înainte de primul contact sexual tinerii - sfatul ginecologului - Ce se întâmplă doctore? - Dr. Ioan Boleac
Pierderea virginității: ce trebuie să știe și să facă înainte de primul contact sexual tinerii – sfatul ginecologului – Ce se întâmplă doctore?
Boli cu transmitere sexuală frecvente la adolescenți și metode de contracepție potrivite tinerilor - Ce se întâmplă doctore?
Boli cu transmitere sexuală frecvente la adolescenți și metode de contracepție potrivite tinerilor – Ce se întâmplă doctore?
octombrie 11, 2022
Fără tabu, despre tabu-uri. Dr. Ioan Boleac: Nu, avortul NU este o metodă de contracepție! Reprezintă doar rezolvarea eșecului unei metode de contracepție
octombrie 11, 2022

Un moment important din viața fiecăruia dintre noi este debutul vieții sexuale. Acest eveniment are implicații psihologice pentru restul vieții și poate să aibă efecte asupra sănătății. 

Vă invit să urmăriți interviul cu cei de la CSID în care am dezbătut, în primul rând, de ce este importantă comunicarea deschisă dintr-un părinte și copilul său. Apoi, informarea corectă și respectare regulilor de contracepție ajută mult la prevenirea unei posibile sarcini.

Citește întregul articol aici.